© 2019 by Ailu Global com - All rights reserved

Say salinax when you want a cleaner environment!

ZORRO sisäinen laskenta, antaa yrityksellesi täyskatteisen hinnoittelupohjan sinun yrityksesi kulurakenteella, tuotantotehokkuudella, logistiikalla, myynti ja markkinointikustannuksilla, sekä haluamallasi tuloksella. Osaat peilata markkinoiden hinnat ja löytää sieltä menestystekijät!    Mihin keskittyä ja mitä myydä!   Lisäksi laskentasovellus pailaa markkinoiden tilanteita. 

ZORRO sisäinen laskenta, on saanut uusia ominaisuuksia, voit helposti simuloida tuotteistosi painotuksen vaikka seuraavalle puolelle vuodelle eteenpäin, miten alat painottaan tuotteistoa. Mitä tuotteistoa karsit, mihin lisäät myyntiponnisteluja ja myyntipaikkojen hakemista markkinapinnasta.  Näet hetkessä, miten tämä vaikuttaa yrityksesi kassavirtaan ja tuloskykyyn. Voit hallitusti ohjata myyntityötä ja valikoimaneuvotteluja tavoitteiden mukaiseen suuntaan. 

ZORRO sisäinen laskenta, ylläpidetään sekä päivitetään ja viimisimmät päivitykset saat 1 vuotena pakettihintaan ja 2 vuodesta lähtien lisenssimaksulla. 

ZORRO sisäistä laskentaa, voi käyttää niin uudet yritykset, vanhat, menestyvät tai riutuvat ja kompuroivat yritykset, jotka haluaa löytää menestyksen tasapainon yritystoimintaan.  Tiedän, että lähes konkurssikypsiäkin yrityksiä on nostettu elävien kirjoihin ja menestyviksi.    Taikasana on yrityksen sisäinen laskenta ja laskennan ajantasaisuus. Kuukausittaiset tulos- ja

taselaskelma ajot ovat liiketoiminnan kuvia. 

 

ZORRO sisäinen laskenta, antaa jokaiselle tuotteelle avaintiedot tuloksellisuudesta, kannattavuudesta, katetarpeesta ja

siitä, mihin katetuotto käytännössä riittää.  Osa yrityksen valmistamista tuotteista voi olla kannattamattomia jo kun, tuotanto on edennyt keräilyyn.  Eikä katetuotto riitä jakeluun ja yrityksen sopimusperiin saati veroihin ja tilikauden voitoksi. 

Yritys on elävä ja muuttuva kokonaisuus.  Yrityksen tulee myös pystyä vastaamaan markkinoiden haasteeseen ja olla myös tuloskykyinen. 

Autamme yrittäjää löytämään, kiinneluvut ja menestymään!

Lisätietoja:

Markku Jääskö

Yrityskonsultti

044 - 987 2160

markku@ailuglobal.com

ZORRO Sisäinen laskenta 3,335 - esite.